MYWine.png
Hem Produkter Kontakt Vinbutik
47216600_10156330155284177_1443152463640133632_o.jpg

Information om Vinbutiken


Vinbutiken hur fungerar det?

Du som privatperson har rätt att handla alkohol från ett annat EU land – förutsatt att alla skatter betalas i det land som alkoholen konsumeras.

Ett säkert och enkelt sätt att handlavin på distans från Europa är via en registrerad nätvinhandlare – som Franska Vinlistan SARL. När du handlar från oss är du säker på att alla skatter betalas och att du följer alla regler för införsel av vinerna till Sverige.

Du som handlar måste vara 20 år fyllda och du måste bo i Sverige. När du beställer kommer vi be om ditt personnummer, det behöver vi för att kunna betala skatterna åt dig. Du kan vara helt trygg med att vi hanterar dina personuppgifter korrekt. Vi följer GDPR reglerna för personuppgifter. Kontakta oss om du vill ha mer information om hur vi arbetar med GDPR, eller om du vill ha utdrag om dina uppgifter. Välkommen att maila oss på info@mywine.nu så ordnar vi det.

MY1015.png

MY1016.png

Hur levereras vinerna?

BUDLEVERANS HEM TILL DIG
Vi levererar hela vägen hem till 6,5 miljoner svenskar!

Du väljer själv vilken vardagskväll du vill ha din leverans, budet kommer någon gång mellan 18.00-22.00 .
Budleverans -120 kr.

I vissa områden levererar vi även dagtid mellan
8.00 -17.00.


FRAKT TILL HÄMTSTÄLLE
Till Dig som bor i andra orter i Sverige levereras vinerna smidigt till närmaste hämtställe. Frakt – 240 kr.


HÄMTA SJÄLV
Du kan själv hämta dina viner på något av våra hämtställen, adresser och kartor hittar du i kassan när du väljer leveranssätt. 

När levereras vinerna?

Vi levererar varje vecka.  Nästa leveransdatum framgår när du beställer i shopen. Alla vinner på att hålla nere kostnaderna för transport och lager, Därför skeppar vi ett par gånger i månaden. Beställningar som läggs på tisdagen kommer i regel till Stockholm veckan därpå.
 

Cirka två veckor övriga Sverige.  Du som bor i övriga Sverige får lägga till ett par dagar – räkna med upp till två veckor efter att du lagt din order.  Fördelen är att du får prisvärda viner – nackdelen att du får vänta ett par dagar extra på dina viner. Vi tror att tålamod lönar sig.

Ibland har vi hittat udda märkvärdiga viner som vi i vår tur beställer hem – då kan leveranstiden vara längre. Men det framgår när du läser om vinet.

Håll utkik i mailen.  
Vi mailar dig när vinerna är på väg.

När du handlat klart i vinbutiken skickas en faktura till din mail.  Betala gärna fakturan så snart som möjligt – så att vi kan skicka dina viner. Priserna du ser i vinbutiken inkluderar alla skatter – det enda som tillkommer är eventuell leveranskostnad. .


_MG_4725.JPG

 

Evenemang

2020-08-23 Vår vinbutik öppnar

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss