MYWine.png
Hem Produkter Kontakt Vinbutik
_MG_4892-3.JPG

Information om Distanshandel

Distanshandel 

Det var år 2007 som Rosengrensdomen öppnade möjligheterna för privatpersoner i Sverige att handla vin från ett annat EU land. Företag i Europa som sålde vin kunde därmed registrera sig som skatterepresentanter och distanshandlare hos Skatteverket i Sverige.

Utlandskontoret på Skatteverket i Ludvika svarar på frågor kring detta. Ange vårt svenska skattenummer 502071-6139 så kan de bekräfta att Franska Vinlistan Wines We Want EURL är registrerad som distanshandlare och skatterepresentant.

Vi är noga med att kontrollera ålder på de som handlar vin hos oss. Vi kommer kommer därför be om ditt personnummer. Du kan vara trygg med att vi hanterar dina personuppgifter korrekt, allt enligt GDPR reglerna.

När du handlar i vinbutiken så betalar du smidigt direkt med Swish, Direktbetalning bank eller, i vissa fall, kontokort och du får ett kvitto i mailen.  Om du i vinbutiken kan välja faktura så önskar vi att fakturan är betald innan vi levererar. Vi rekommenderar därför att du betalar din faktura direkt – så att vi kan leverera dina viner så fort som möjligt. 

 

Evenemang

2020-08-23 Vår vinbutik öppnar

Skriv in det du vill söka efter här

Följ oss